Nu snackar vi rutiner! 🙂
Liiite kul är det ju att Paulina äntligen fattat varför jag alltid är helt slut på kvällarna och gärna går och lägger mig redan mellan klockan åtta och nio. I förra veckan var det 2 tjejer som sa godnatt vid halv åtta varje kväll, haha!

Paulina har gått klart sin utbildning och börjat jobba “på riktigt” och det går jättebra. Hon har redan fått ett schema för november och hon är nästan uppe i heltid. Några arbetspass är riktigt långa dessutom.

I fredags jobbade hon till klockan sex och jag passade på att kompa en timme så att lilla Daniel inte skulle behöva vara ensam allt för länge. Åker hemåt och när jag är nästan hemma kommer jag på att Paulina har nyckeln! 😩
För många år sedan slarvade Paulina bort en av våra hemnycklar så nu har vi bara två stycken, en som vi delar på och en som inneboende har och eftersom Paulina mer eller mindre varit hemma hela dagarna i flera år så har vi inte riktigt fått in rutinen för nyckeln.
Så ja, det var bara att åka hem, vända, åka tillbaks till Borlänge, hämta nyckeln och vänta på Paulina och sen åka hem än en gång.
Första svängen hem var klockan halv fyra men jag kom hem “på riktigt” klockan sju, snacka om onödigt!
Vi måste komma på någon bra lösning på det här…

För min del har helgen tillbringats mestadels i soffan.Paulina och Olivia var ut i lördags men de var faktiskt hemma redan strax efter ett, det var tydligen alldeles för mycket folk ute.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry