Äntligen!
Som hon har kämpat med att söka jobb varje vecka. Hon har lusläst platsannonserna och sökt till allt hon kan söka men det är inte lätt att hitta något när man hoppat av gymnasiet och inte har någon erfarenhet.

Jag bad henne söka jobb hos oss och hon har sökt flera gånger men inte fått napp men nu var det dags. En av gruppcheferna kom och kollade med mig i torsdags om det var ok att han ringde in Paulina för en intervju.

Igår klockan tio kom Paulina till jobbet och gick på den enskilda intervjun och hon fick besked på en gång och på måndag morgon klockan åtta börjar hon sin utbildning till telefonist!

Hon är jätteglad och förväntansfull och det är jag med. Det här blir bra för henne!
Det är inte någon superlön men jobbet är helt ok och det viktigaste är att man har bra kollegor.

Vi jobbar inte i samma team men vi kommer att sitta på samma våning (så jag kan hålla koll på henne, hehe)Jag verkar aldrig bli av med henne! Haha!