Det är skoj med billig shopping och idag trillade det ner 2 skojiga paket i brevlådan!

En “väskinsats” för kameran så att jag kan ha den i min vanliga handväska (fast, humm, jag behöver köpa en större handväska, haha) utan att den blir repig och smusig. Den har flera fack så jag kan även släpa med mig objektiv, batterier, minneskort mm. Kanonsmart!

Alla liknande väskinsatser jag sett i svenska butiker har kostat runt 300:- och den här fick jag för 120:- inklusive frakt!

I det andra paketet fick jag en handledsrem. Perfekt för mig trots att min Nikon D5100 är ganska liten och lätt för att vara en systemkamera, men i och med min fibro så orkar inte mina handleder/fingrar speciellt mycket innan jag får ont. Nu får jag lite avlastning och kameran känns skönare och “säkrare” att hålla i.

Den kostade mig 17 kronor inklusive frakt!

Nu väntar jag bara på att även de två extrabatterierna (ca 130:-/st istället för 600:-/st) ska dimpa ner i brevlådan – de behövs! 🙂

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry