Shower Gel från Neutral. Så mild att den kan användas varje dag på känslig hud. Produkter fria från parabener, färgämnen, parfym och andra tillsatsämnen. Neutrals produkter minskar risken för att utveckla allergi och överkänslighet, är godkända av Astma- och allergiförbundet och Svanenmärkta.

 

 

 

Neutral shower gel
  • Förpackning
  • Konsistens
  • Pris
  • Prisvärdhet
  • Sannolikhet att jag köper produkten igen
2.2

Sammanfattning

Det finns inte så mycket jag kan skriva om denna mer än att den är doftfri och när jag använde den i badet blev det ett mysigt skum. Jag är inte allergisk eller överkänslig men jag kan tänka mig att den är perfekt för den som är det.
Jag hade nog absolut valt något sådant här neutralt om jag haft en bebis!

Capris: 29:-

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry