Som jag skrev förut så har jag har börjat med en ny hobby, och jag har varit helt uppslukad!
Sån är jag, när jag väl hittar något kul pyssel så fastnar jag helt och “glömmer” allt annat, eller… hinner inte riktigt med.
Men nu har jag suttit och scrappat dygnet runt 🙂 i en vecka, så nu SKA jag komma ikapp med lite annat tänkte jag. Och sen måste jag försöka hinna med allt, lite av varje liksom, varje dag. Blir så himla stressad inombords annars, när jag vet att jag har massor av ogjorda saker liggandes som bara väntar!

Men nu är jag på G igen!
Blir nog däremot ganska korta dagboksanteckningar den närmsta tiden, så att jag kommer ikapp med allt det andra också…
Tycker att jag gör ett sånt här ryck varje månad eller så, ligger efter med en massa, blir stressad, skriver långa listor på allt som ska göras och sen betar jag av. Varför kan det inte bara flyta på…?
Men, det är nog mitt eget fel iof, jag planerar väl min tid fel.

I helgen har vi inte gjort något speciellt. Både i lördags och igår var vi ute i skogen med vovvarna. Bäst att passa på medan vädret tillåter och innan älgjakten börjar!
Vi hittade ett jättemysigt ställe några kilometer bort där hundarna kunde springa lösa och vi hade med oss varm oboy och kanelbullar som vi satt och åt ute på en sten, mysigt!

Ikväll ska jag på föräldramöte i Simons klass. Annars ska jag inte göra nåt annat idag än att komma ikapp med min lista! 🙂

Ha en bra dag!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry