Trodde att jag skulle klara mig men nää, nu är även jag förkyld. :down: Suck!

Det var lite småtungt redan igår på jobbet men som tur var så hade vi en ganska lugn dag. Kunderna firar väl hellre påsk med släkten än springer i djuraffärer.
Fick finbesök av Bäckis och Fia och prackade på dem lite “bättre” kattmat till sina små sötisar. Fick dem även på akvarie- och kameleont-tankar! 😆

Gårdagskvällen var riktigt jobbig. Jag slängde mig i soffan när vi kom hem från Ica Maxi och där blev jag liggandes. Öppnade inte ens datorn och då mina vänner är det illa!

Vi är bjudna på dop idag men vi kan ju inte gå dit och smitta ner hela församlingen så nää, det blir inget av med det. Vi ska åka till mamma en sväng och få oss lite påskmat iallafall. Jag har redan förvarnat henne om att jag är en smittohärd men det var visst helt ok. Ska hjälpa Hasse med lite program till datorn med…

Ute skiner solen och det ser underbart ut – inifrån iallafall. Kikar man på termometern blir man inte lika nöjd. Brrr…
Fick nyss reklam i brevlådan, bla från Lidl med en massa Mc-tillbehör. Hittade lite smått och gott till moppen… Fick även sommarbladet från Barnens Hus och hur mysigt ser det inte ut med inlines, kickbikes, studsmattor mm???
Vill ha riktig vår nu!!!

Nu ska jag gå och hänga lite tvätt och tömma diskmaskinen innan vi åker. Misstänker att ingen av oss är så pigg på sånt sen när vi kommer hem. :thehand:

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry