Åhh vad less jag är på det här vädret! Sol och takdropp ena dagen för att nästa dag vara snöstorm!
Kolla bilden längst ner, för 5 år sedan var det 15 grader varmt i Falun! 

Jag funderar på att boka en resa utomlands snart, jag behöver verkligen en rejäl dos D-vitamin! ☀☀☀

Veckan har rusat fram som vanligt och det har varit fullt upp. Simon och jag har varit till Ikea och shoppat lite och jag fick en ny större bordsskiva.
Och så försöker jag låta bli socker/kolhydrater (igen) så en hel del matprepp har stått på schemat. Skönt att ha allt färdigt i kylen, matlådor till lunch och små lådor med små bitar av ost, ölkorv och oliver till snacks.

Gårdagen var seg och tillbringades mestadels i soffan av naturliga själ. Idag har jag varit mer produktiv, söndag = städdag. Nu ska jag bara kila ner till Willys för att snabbhandla och skicka tillbaks ett paket, sen är det kväller.

Imorgon ska jag på konferens/teammöte med jobbet och samtidigt har vi sjukt mycket ändringar som behöver göras så det blir en hektisk start på veckan.
Bäst att vila nu alltså!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry