Igår fick jag hem en massa snygga grejer! :yummy:

Jag fick 2 masker levererade till jobbet av ett par i Göteborg (tror jag) som ändå skulle passera Falun på väg till sommarstället. 100 kr för båda – som hittat och jättefina var de!

Kollade Blocket en snabbis igår morse och hittade en annons jag genast nappade på. Ringde från jobbet och grejerna fanns kvar – Yippie!
Jobbade hela dan och efter jobbet åkte jag bara hem med moppen och sen tog vi bilen till Ludvika för att kika på grejerna. Kanonfina, jag ville ha alltihopa! Och allt blev mitt för 500 kronor. Yihooo!!!!! 😀

Inspirationen kommer såklart 😉 från Milo som har sååå himla mysigt hemma! Jag gillar den där lite mörkare stilen, med mörka möbler, trämasker och mycket tända ljus. Mysigt!

Här är det jag handlade… Flera bilder kommer sen när allt sitter uppe där det ska.

En ganska stor mask med en ödla på – fin!

2 väggljusstakar

*Gillar* “Elakingen”

“Afrofamiljen” med mamma, pappa, barn. Sååå häftiga!

Och så en lampa som vi ska hänga upp i ett hörn i vardagsrummet. Måste bara inhandla ny längre sladd och en annan kontakt till den först, och en dimmer.

Helt otroligt att hitta så mycket fint hos en och samma människa, till så bra pris. Känns skoj!

Nu ska jag försöka få upp en grinande (trött) dotter ur sängen och sen väntar en dags jobb. Det verkar bli fint väder idag… Hoppas det håller i sig tills imorgon då jag är ledig!

Önskar er en bra dag!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry