Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

En bild som symboliserar hälsa för mig

Hälsa är så mycket men det första jag kommer att tänka på när jag hör ordet hälsa är MOTION.
Det andra jag tänker på är att man är frisk och mår bra.

Men det är mycket som är viktigt för att kunna känna sig hälsosam. Förutom att vara frisk, motionera, äta nyttigt osv så är hälsa för mig att få göra saker som jag tycker om, umgås med människor som ger mig något, ha ett meningsfullt jobb samt fritid, att ha en hobby osv.

Jag hade önskat mer av min hälsa, att få slippa kroniska sjukdomar som inte går att bota, bland annat fibromyalgi och migrän, men samtidigt finns det en hel del med min hälsa som jag skulle kunna förbättra genom att tex äta bättre (är på god väg), motionera mer och sluta röka.

Vad är hälsa för dig?

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry