Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

En hörna i hemmet jag aldrig visat

Jag tror faktiskt att jag visat en glimt av alla rum här i bloggen någon gång men min klädkammare/garderob har jag väl kanske inte visat lika mycket av och det finns en anledning. Där inne är det verkligen INTE vackert!

Men det är ganska funktionellt och det är huvudsaken.
Där samsas, förutom mina kläder då, en bal med toalettpapper, en tvättkorg som vi sällan använder, påsar med tomburkar, en torkställning och lite smått och gott så som löshår, smycken mm och min dammsugare.

Inte så mycket att se men som sagt, funktionellt!

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry