Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

Den perfekta middagen enligt mig

Den perfekta middagen enligt mig är med hela familjen samlad!

Alla mina barn med respektive om de har någon, gärna med mitt barnbarn och min mamma också!
Då spelar det ingen roll vad vi äter, om det så är oxfile eller tacos, för klyschan stämmer – det viktigaste är att man är tillsammans!

Annars äter jag gärna ute. Iallafall om jag är på “dejt”, gärna med en god vän också. Visst kan det vara mysigt att fixa middag hemma men jag går så sällan ut och äter så jag uppskattar det verkligen.

Om jag ska svara på vad jag helst äter så är det nog thaimat men jag är inte så kräsen och det mesta man äter ute på restaurang är ju gott så jag har ofta svårt att välja. 

Hemma äter jag just nu LCHF (igen) så det blir inte så märkvärdig mat. Kött eller kyckling med broccoli eller blomkål för det mesta, haha.

Hur ser din perfekta middag ut?

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry