Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

När är balansen i livet perfekt enligt mig

Oj! Ja den där strävan efter den perfekta balansen, den är svår!

För mig är den perfekta balansen när man kan kombinera arbete med nöjen, att ha ett meningsfullt trivsamt jobb, tjäna pengar så att man klarar sig, ha tid att umgås med vänner, barn och familj, hitta på roliga saker, resa, men även ha tid att bara ta det lugnt, att slappa. Att ta hand om sig själv genom att äta rätt, röra på sig och träna.

Det är lite av mina mål och sådant jag strävar efter, men satan så svårt det är att få ihop livspusslet många gånger!

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry