Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

Den perfekta julklappen

Jag tycker ju fortfarande att den mest perfekta julklappen är att få umgås med nära och kära, utan stress och helst utan press, även om just julen lätt kan bli årets mest stressade högtid.

Jag har svårt för köphysterin, jag har själv varit en som springer mig svettig ute bland affärerna för att hitta meningslösa julklappar åt ALLA! Och jag HATADE det!
Jag köper gärna något till personer som betyder något för mig, om jag har råd och om jag vet att personen i fråga verkligen önskar sig det, inte bara för att…

Men jag kan lika gärna köpa en present året runt, varför just bara på julen?

Nej, jag tycker att julen är främst barnens högtid och det är dom som ska få julklappar!

 

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry