Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

En person jag är avundsjuk på är…

Alltså, nu låter jag kanske märkvärdig eller så, men jag inte så avundsjuk av mig. Det viktigaste är väl att vara nöjd med den man är, och om inte, försök förändra det!

Men visst, jag kan väl också vara avundsjuk, på dem som inte har daglig värk, som har en frisk fungerande kropp. Och på dem som är ekonomiskt oberoende, eller iallafall klarar sig bra varje månad, som inte behöver vrida och vända på alla slantar och som kan unna sig en spontanfika utan att tänka på vad det kostar.

Ja, de människorna kan jag ibland vara avundsjuk på!

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry