Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

Min hemliga dröm jag inte vågat säga högt…

Hmm, vet ni, jag är nog så att jag inte håller så värst mycket för mig själv. Det mesta är jag väldigt öppen med, både här och IRL.

Jag har ju massor med drömmar, både små drömmar och stora drömmar, och jag försöker förverkliga de jag kan. Jag tror att det är viktigt att man även har små drömmar och mål för man vill ju känna att man faktiskt uppnår dem då och då.
Eller att sätta delmål för sina drömmar.

Jag kanske vill gå ner 25 kilo men det är en stor dröm, ett stort mål, så mitt första delmål blir därför 5 kg, sedan 5 kilo till osv.
Likadant gör jag med i stort sett alla mina drömmar och mål.

Men nu blandar jag kanske ihop drömmar med mål?
Jag tycker att de går hand i hand litegrann för varför ha drömmar som är omöjliga. 
Det känns ju ganska onödigt att drömma om att man skulle ha fötts som prinsessa, att man var den som uppfann Facebook osv. Ouppnåeliga drömmar är ju värdelösa om de inte kan leda någonvart.

Nä jag drömmer om sånt jag faktiskt kan, eller åtminstone vill, uppnå.
Som att “klättra uppåt” på jobbet, gå ner i vikt, äta bättre, ta körkort, resa osv osv.

Det finns ju massor jag vill göra, massor med drömmar och mål jag har!

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry