Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

En Lucia jag minns

Vi hade alltid ett fint Luciafirande på min högstadieskola. Alla samlades i aulan som låg mitt i skolan, direkt vid entren, och Luciatåget kom in och ställde sig i den stora trappan.

Lucian hade alltid en fin krona med äkta ljus i håret och ett år minns jag att det blev kaos då det hade börjat droppa stearin i hela hennes huvud, hår samt att det rann ner i ansiktet. Hon försökte stå ut så länge som möjligt utan att röja en min men till sist gick det inte längre och hon rusade iväg med ett gäng lärare hack i häl.
De andra fortsatte, tills en av tärnorna svimmade, och precis efter ännu en. Det visade sig att de hade fått syrebrist genom att hålla de levande ljusen för nära sig och åren efter det så har jag för mig att de bytte till elektriska ljus.

Inte ett så roligt minne, men ett starkt minne som jag nog aldrig glömmer.

Vad har du för minnen från Lucia?

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry