Detta är en del av Kajsons julkalender

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influenceryrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

 

När jag ”tappade det” senast….

Det var för några veckor sedan på jobbet. Jag hade en riktig skitdag, du vet sådär så det känns som om man är på bristningsgränsen hela tiden. Tårarna brände under ögonlocken och det kändes som om allt bara blev fel.

Jag försökte analysera känslan och varför jag kände som jag gjorde. På förmiddagsrasten gick jag ut och grät en skvätt men lagom till jag gick in för att jobba klistrade jag på “masken” igen och var nog nästan som vanligt.

Efter ett tag fattade jag vad det var frågan om, PMS såklart!
Det tillsammans med mycket jobb, lite sömn, stress och värk gjorde att det brast.

Jag klarade iallafall resten av dagen men jag minns att när jag kom hem och la mig ensam i ett varmt bad så kom tårarna igen.
Men ibland kan det vara skönt att ha en “tycka-synd-om-sig-själv-dag” och bara bli av med det, ibland behöver man gråta ut helt enkelt!

 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika teman varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry