… är trist!

Jag har sålt min Nikon Coolpix P7100 och den skickade jag iväg i torsdags. En ny kamera är beställd och jag HOPPAS att den kommer imorgon!

Det blev en Panasonic Lumix GF3 med en G 14/2,5 Pancake från Cyberphoto

Panasonic DMC-GF3

GF3 är en spegellös systemkamera i riktigt liten modell. På GF3 har man bantat bort möjlighet till sökare och extern blixt och de flesta externa kontroller för att få ner storleken. Den har dessutom bl a förbättrad autofokus och förbättrad bildbehandling/brushantering mot sina föregångare. Några grundläggande egenskaper:

  • 13-megapixels Live MOS sensor i 4:3-format och processorn Venus Engine FHD
  • Vid lanseringen marknadens minsta och lättaste systemkamera
  • Världens snabbaste autofokus för systemkamera
  • 3,0” LCD-skärm med 460.000 bildpunkter
  • Menyhantering med touch screen, även möjlighet till fokusering och avtryck via skärm
  • Filmning i full HD 1920×1080/50i eller HD 1280×720/25p (PAL)

Åhh vad jag hatar att vänta på saker, jag vill ju ha den NU!!!