Vi i Sverige är mer eller mindre uppfödda på knäckebröd. Och pizza. Vad kan bli bättre än att kombinera de två?
I ugnen blir det hårda knäckebrödet både knaprigt och saftigt. Ovanpå det, tre olika toppings. Och vi har inte snålat. 8o% topping, 20% bröd! Men det kanske bästa av allt är att du håller dig mätt och skärpt länge.

original_Main_image_-_1024x576px_-_knackepizza_-_r__d_logga

Jag testade den med skinka, ost och tomat.
En klassiker i ny tappning. Knäckebröd från Dalarna, Josef Hakimis hemliga tomatsås, svensk Svecia-ost och svensk skinka. Toppat med färska solmogna tomater.

 

 

 

Leksands KNÄCKEPIZZA®
  • Förpackning
  • Smak
  • Pris
3

Sammanfattning

Jag tycker bäst om köpt pizza men jag är självklart villig att testa nya varianter.

Jag hittade pizzapaketet i min Hemköp-butik och alla tre varianterna fanns.

Förpackningarna var fina och jag valde den med skinka och ost. Jag valde att värma pizzan i ugnen.
Efter 10 minuter var pizzan klar. Den såg inte direkt ut som på bilden men det gör det ju sällan.

Njä… Alltså, den gick ju att äta men jag kommer inte att köpa den. Däremot fick jag mersmak för just knäckepizza men nästa gör jag själv!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry