Idag är jag ledig hela långa dagen! 🙂 Fast, som vanligt går de lediga dagarna så otroligt fort och nu är det redan eftermiddag.

Igår köpte vi ett databord till Simon som vi hittade på Blocket.
Allt gick rätt fort – ringde på annonsen och den fanns kvar. Åkte direkt till Jysk efter jobbet och köpte en billig svart klappstol och sen hämtade vi bordet bara några hundra meter därifrån.
279:- totalt!

Perfekt, nu har han någonstans att ställa sin dator!

Imorgon jobbar jag och på eftermiddagen ska jag ÄNTLIGEN klippa mig!
Jag har förresten beställt klipptider åt både Simon och Paulina också. Snälla Petra tipsade om frisörskolan inne i stan som bara tar 150 kronor för en klippning! Toppen! 😀

Imorgon kväll ska Jonas, jag och Paulina gå på cirkus Brazil Jack som kommer till stan.
Vi har fått ett gäng fribiljetter tack vare att de fick sätta upp reklamaffischer på jobbet. :thumbsup:


Fortsättning senare på kvällen…

Jaha, så var den här dagen snart slut.

Jag har suttit och pysslat vid datorn nästan hela dagen. På eftermiddan när Simon kom hem från skolan hjälptes vi åt att städa hans rum, och det var inte lite det!!! :mouthshut:
Vi skrubbade, skurade, dammsög, torkade damm, tvättade och röjde och vilken skillnad det blev! Och det blev kanonbra med det nya databordet!

Jag ringde till Kopparstaden idag och som vanligt när man pratar med myndigheter av olika slag så får man aldrig några riktiga svar. :depressed:
Först ringde jag till huvudkontoret och efter att ha blivit vidarekopplad frågade jag hur det skulle bli med vår altan? Nu har vi bott här i över 3 år och det händer aldrig någonting med den… De renoverar uteplatser lite här och där men de verkar inte ha något vettigt system på det hela.

Hon kunde inte ge mig några svar och bad mig ringa bovärden. När jag ringde honom ville han att jag skulle ringa huvudkontoret! Suck!
Efter att han åtminstone lovat mig gratis målarfärg fick jag numret till killen som har hand om altanerna.

Fick inga fler svar där heller, annat än att de renoverar några altaner per år, så många de får råd till och att de tar de värsta först.
Så det verkar inte som att de kommer till oss på ett tag…

Nu har jag tröttnat på att vänta!
Inte nu till helgen men nästa, då blir det bygga av!
Vi ska lägga trallgolv och byta tak, och kanske måla lite om vi hinner. Det kommer att bli sååå fint!

Nu ska jag googla vidare om tonåringar och hur man håller styr på dem! :silly:

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry