Igår började jag jobba efter semestern. Som vanligt känner man sig rätt vilsen när man varit borta ett tag och till råga på allt så var det MASSOR med kunder hela dagen eftersom vår kampanj startade igår!

Snacka om slut jag var igår kväll!

Sov som en gris inatt och vaknade inte förrän klockan elva imorse. Barnen sov fortfarande.
Har suttit framför nya datorn halva dagen och lagt in alla program, adressböcker mm som måste sparas. Hann med lite städning och akvarievård också innan jag fick en dundrande huvudvärk.

Till kvällen kom Kenta och Madde över på en fika och vi hjälpte Kenta med hans bärbara dator.

Jonas är dunderförkyld men än så länge jobbar han…

Imorgon jobbar jag heldag istället för halv, chefen skulle iväg på nånting. På torsdag jobbar jag halvdag och på fredag är vi lediga, då ska vi till Benjamins psykolog igen och få *domen* – spännande!

Annars händer det inte så mycket här hemma. Försöker få ihop allt med jobb och skola…

Imorgon börjar barnen skolan och mycket nytt händer. Simon börjar i högstadiet! Helt otroligt!
Benjamin börjar mellanstadiet och Paulina tvåan.

Så nu har jag organiserat min kalender igen, det behövs med tre barn som börjar skolan! 🙂

Som sagt, annars händer här inte så mycket! Ska nog krypa till kojs nu…

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry