Nu är bollen i rullning.
Jag har lagt ut en bytesannons på min lägenhet då Paulina söker ett eget boende och jag vill och kan inte bli sittandes själv i en trea. Dels så är det alldeles för stort och dels så blir det på tok för dyrt.

Jag har fått en del förslag men till sist gick jag på magkänslan och var och tittade på en etta i Herrhagen i lördags.
Lägenheten kändes toppen och lagom stor med flera fördelar så som sovalkov, badkar, ett ordentligt kök och balkong. Den enda nackdelen är att den ligger på tredje våningen utan hiss men det är ju en vanesak. En annan liten nackdel är väl att jag varken får plats med disk- eller tvättmaskinen.

Paret som bor där nu och vill byta med mig känns bra och det är viktigt eftersom det krävs en del samarbete vid ett byte.
Ikväll ska vi ses för att gå igenom lite önskemål, skriva papper som ska lämnas in osv. De vill genomföra bytet redan den sista november men för mig beror det på om jag måste återställa en del i lägenheten samt måla och tapetsera om. Vi funderar på att kvitta sådant mot att de får ta över tvätt- och diskmaskinen, om hyresvärden går med på det.
Så nu håller jag tummarna för att allt ska gå igenom!

Förhoppningen är ju att Paulina snart hittar något eget men annars får vi helt enkelt knöla ihop oss i min lilla lägenhet så länge, det blir ju förhoppningsvis inte så länge.

Det är himla mycket som snurrar i huvudet just nu. Praktiskt, vi behöver fixa flyttkartoner, packa, städa, flytta, ha flytthjälp, göra adressändring mm mm. Men jag påbörjar ingenting ännu, inte förrän allt är helt klart.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2