Smoothie av kvarg, mjölk, proteinpulver, hallon och blåbär, toppad med grädde- Mums! Kräftor i massor, jag äter lätt minst ett paket själv! 

I fredags kväll efter jobbet var det äntligen dags för kräftpremiär för min del. Jag tror faktiskt inte att jag åt några kräftor förra året heller? Konstigt egentligen för jag älskar ju kräftor!

Igår fick jag äntligen åka upp till neonatalavdelningen och träffa Jenny, Kalle och deras lilla nyfödda Devin. Jösses så liten han var, nu väger han 2400 gr.

Annars har helgen mest bestått av sömn, sömn och ännu mera sömn. Jag vet inte vad det är, om det berör på vädret, på att jag precis avslutat min första arbetsvecka efter semestern, på min kostomläggning eller träningen, men jag är sååå otroligt trött! Jag antar att det kan vara en kombination av alltsammans.

Det är så svårt med nya rutiner. Dagarna blir väldigt långa när jag först ska jobba och sen åka och träna direkt efter. Och när jag väl kommer hem så finns det ju alltid saker att göra här med.
I förra veckan tränade jag i måndags och tisdags fast mitt mål är minst 3 gånger i veckan. Känner mig lite misslyckad men samtidigt vet jag att jag måste lyssna på kroppen. Men hur mycket ska man lyssna egentligen, är det kroppen elle rknoppen som talar? För inte fan tycker jag att det är varken kul eller skönt att åka och träna, så hur mycket är egentligen bortförklaringar?
Antagligen en hel del.. Hmm…

Nåja, jag har fortfarande som mål att jag ska ta mig till gymmet tre gånger i veckan och äta så lite kolhydrater som möjligt och så hoppas jag att det ger resultat så småningom.

Idag har jag ännu en lugn dag. Jag har städat, bytt lakan, tvättat lite och suttit i soffan och sett serier. Det är mulet ute och småregnar mest hela tiden så det känns helt ok att bara slappa faktiskt.

Imorgon är det nya tag igen!

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1