Veckan som gått…

De där vårkänslorna som infann sig i förra veckan försvann då definitivt den här veckan!
Det har varit kallt och det har snöat och det har töat och snöat ännu mer. Usch! 😮

Och jag har värmt mig genom att bada, och bada, och bada…. Här med en rosa badbomb från The body shop. 💕

Jag har skaffat nytt hår, dreads beställda från Polen, som Paulina hjälpt mig att sätta i. Jag är jättenöjd (förutom att det tog en månad att få hem dem men det visste jag om)
Ska försöka få bättre bilder på håret sen.

På jobbet har det rullat på och de senaste superlugna veckorna verkar vara över för den här gången.

Det största som hänt på jobbet var ändå installationen av våra nya kaffemaskiner! Jag fick se statistiken för vår kaffekonsumtion på jobbet och det var heelt galet! Vi dricker över 7000 koppar kaffe i månaden! 😱🤪
Jenny delade ut fina ljus från Partylight till alla tjejer på jobbet igår då det var Internationella kvinnodagen. ❤

Och så har det trillat in en massa skojiga paket hela veckan! 😀
Jag har köpt massor till mig själv för en gångs skull. Nytt hår, nya skor, nya kläder, ett fodral till telefonen, ny väska mm.
Jag har inte ens hunnit prova allt än då det varit fullt upp i veckan men idag ska jag prova allt ordentligt. En del ska nog skickas tillbaks, det är ju ganska svårt när man beställer på nätet och det var första gången jag beställde kläder från både Bonprix och EMP.
Jackan är jag supernöjd med! Den har kostat över 1500 kronor men jag köpte den på rea för 600 kronor. Egentligen en vinterjacka men jag kan nog ha den ett tag nu (med tanke på vädret) och jag behöver ändå en jacka till nästa vinter.

Helgen blir lugn. Igår kväll gick jag och la mig redan klockan åtta, helt slut efter en arbetsvecka.Idag ska jag tvätta, diska, prova kläder, rensa min garderob och hallen, laga mat, dammsuga osv.
Just nu skiner solen men jag såg i väderappen att det ska snöa i eftermiddag, sååå segt!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1