Jobbade hela dan idag, ganska lugnt med kunder… Skumt väder, imorse var det jättefint men mitt på dagen vände det och började spöregna och på eftermiddan/kvällen har det varit riktigt kallt ute.

När jag kom hem från jobbet fikade vi lite och sen började Jonas montera den nya dimmern och stickkontanten på lampan och sen satte vi upp den i ena hörnet i vardagsrummet och det blev verkligen jättebra!

Satte även upp 3 masker på den röda fondväggen i vardagsrummet och en i hallen. Ljusstakarna vet jag inte riktigt vart jag ska placera så de väntar vi lite med.
Foton kommer senare…

Igår fick jag förresten telådan från Lipton – äntligen! Fin var den, men stor, vet inte riktigt vart den ska få plats så just nu står den mitt på köksbordet. Ska ju även få en tidning och en honungsslev har jag för mig (?) men de har inte kommit ännu.

Imorgon är jag ledig och jag har MASSOR jag tänkte hinna med;
– Tvätta en massa, hänga tvätt, plocka ner tvätt, vika och plocka in
– Skura badrummet
– Dammsuga och skura golven
– Vattna blommor
– Maila och ringa viktiga telefonsamtal
– Betsa Moppebyråerna
– Rensa städskåpet
– Fylla köpmannadisken
– Rensa hatthyllan och tamburmajoren
– Diska
– Fotografera och säta ut annonser på Blocket
– Klippa pojkarna
– Bada vovvarna, borsta och klippa klor
– Fålla upp gardinerna i vardagsrummet
– Gå minst en långpromenad med vovvarna
osv osv….

Får se vad jag hinner med…

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, är supertrött. Godnatt :yawn:

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry