Imorse var det min tur att vara med i radio! 😛
Jag var jättenervös och inte blev det bättre av att de glömde att ringa upp mig i tid, så jag hann aldrig prata med dem innan sändningen.
Igår när de ringde Magnus så hade de pratat en stund innan själva inlägget började sändas, så att Magnus fick lite försmak på vilken typ av frågor de skulle ställa osv. Så när de väl ringde imorse trodde jag först att vi bara “försnackade” lite, i några minuter, tills jag insåg att det faktiskt var live!

Magnus trodde inte heller att vi var i livesändning så han tramsade sig, sjöng och ropade på mig…. :scombust:

Imorgon är det Elins tur! 🙂


När jag kom hem till griniga ungar efter en lång arbetsdag öppnade jag alla “veckobrev” mm från skolan och där hittar jag, förutom brev om att alla ungar ska ha med sig matsäck varenda jäkla dag den här veckan, brev om nedskärningar i skolan.
Suck! Jag blir så jävla förbannad! :depressed:
Är det någonstans jag vill att mina skattepengar ska gå till så är det till just skolan!

Imorgon är det demonstration på Stora Torget i Falun. Jag jobbar tyvärr och vi är kort med personal så jag kan nog inte komma ifrån tyvärr… Men jag tycker att det är viktigt att vi protesterar!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv tills jag somnar. Natti!


EDIT:
Stora torget i Falun fylldes med lärare och elever vid 17-tiden. De protesterade mot kommunens planer på att spara 40 miljoner på skolan.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry