Vaknade till strålande solsken imorse. Vad glad man blir, och pigg!

Har jobbat hela dan och dagen gick i full fart. Möblerade om lite på vårt kampanjbord och pysslade lite. Imorse fick jag en idé av en av våra säljare så jag knatade iväg till bokhandeln och inhandlade cellofanplast, sött band och hjärt-klistermärken och sen slog jag in små söta kexlax-hjärtan i cellofanpaket med rosa snöre och guldhjärtan på. Såklart man måste köpa sött godis till vovvarna också! :hjartan:

Jonas och Paulina kom och hämtade mig efter jobbet och vi åkte till Coop i Borlänge och handlade hem lite mat, sen blev det en halkig och kylig promenad med vovvarna innan en varm kopp (koffeinfritt) kaffe väntade i soffan.

GRRRR!
Nu är jag arg! Arg på det där ***** bredbandsbolaget – igen!
Mamma ringde mig nyss, från en sprakande telefon så man knappt hörde vad hon sa. Hörde iallafall att hon sa att hennes internet inte heller fungerade. Erbjöd mig att ringa bredbandsbolaget och felanmäla det åt henne eftersom det knappt gick att höra henne i telefonen och deras mobiltäckning är sisådär i deras lägenhet.

Ringde upp och en ung kille (som vanligt…) svarade. Jag förklarade mitt ärende och han ville ha mammas eller Hasses personnummer vilket jag inte har. Erbjöd mig att uppge hans namn och deras adress istället och det var ok. Han skulle koppla mig vidare och vad händer då? Jo jag försvinner och kopplas ifrån.

Får ringa igen och vänta i telefonkö, kommer till ytterligare en ung kille och förklarar mitt ärende. Han frågar om jag är hos mamma. -Nä, jag är hemma, förklarar jag, jag ville bara ringa och felanmäla det åt dem så de slipper vara utan telefon och internet igen i nästan en vecka (som för nån vecka sedan). -Ja men jag måste prata med någon som finns på plats där, säger supportern.
-Jamen, försöker jag förklara, de kan ju inte ringa själva, deras telefon funkar ju inte!
– Hört talas om mobil? Kläcker han då ur sig! :cursing:
– Ja men det är så dålig täckning på den så oftast behöver de gå ut och ställa sig på trappen för att den ska fungera och det ska de väl inte behöva eftersom nu JAG ringer ÅT DEM för att kolla om det finns något fel rapporterat och om inte så vill jag göra en felanmälan. På Er hemsida står det ju aldrig något om driftstörningar iallafall, trots att ingenting fungerar!

Nu började jag bli irriterad…. Och han suckade och stönade och jag kände mig verkligen som en besvärlig kund! :wtf:
Efter att han grymtat ytterligare åt att jag inte hade deras personnummer så gick han till slut med på att kolla upp deras lina och nejdå, inget alls var fel och han hade kontakt med både telelinjen och modemet så det måste vara deras utrustning det var fel på.
-Jaha, skumt, sa jag, då får jag försöka få tag i dem och be dem kolla alla kablarna hemma då, sa jag.

Ringde upp Hasse på mobilen för att berätta vad de hade sagt. Då talar han om att han ringt bredbandsbolaget från mobilen och att han fått ett felmeddelande direkt när han knappat in sitt personnummer.
Telefonsvarar-rösten talade då om för honom att det finns en driftstörning och att den väntas vara löst klockan 8 imorgon.

Varför i helvete kunde de inte tala om det för mig då? Kollade han ens upp det eller sket han i det?
För OM han hade kollat upp det så måste han ju ha sett att det fanns en driftstörning!!!
Jag blir så jäkla arg!

I en veckas tid var mamma utan både telefon och internet och jag fick blogga åt henne, sen strulade det för min vän K och hade jag inte varit så jäkla envis på BB så hade det slutat med att hon formaterat om hela sin dator, i onödan, eftersom felet faktiskt låg hos BB! Och så nu detta – och vilket jäkla bemötande!
Hade jag fått prata med en chef på det där stället så hade jag inte tvekat en sekund, men det får man ju tyvärr inte!

Nä fyy faan för Bredbandsbolaget! Så fort vi hittar ett bättre alternativ byter iallafall vi!

Såhär långt inlägg var det inte alls tänkt att det skulle bli men jag var tvungen att skriva av mig lite…

Jag ringde läkaren idag och han ville att jag skulle komma in redan i eftermiddag men jag sa att jag inte hade en möjlighet att smita ifrån jobbet. Han vart nästan lite sur och tyckte att det var viktigt att kolla upp mig så snart som möjligt, men jag förklarade att jag var ledig imorgon så jag ska ringa tillbaks imorgon bitti och få en akuttid.
Dagen har varit hyfsad men jag är fortfarande snurrig emellanåt och det känns obehagligt och värst är det när jag sitter framför datorn 🙁
Även kassan på jobbet är jobbig… Om jag står där en stund börjar det flimra framför ögonen, jag trycker på fel tangenter (fast jag så väl vet var alla tangenter sitter) och jag blir till slut jättesnurrig.
Jag har ett konstant tryck över skallen men idag har jag inte behövt ta en massa värktabletter iallafall. Vill låta bli när jag kan.

Nu ska jag jobba lite på en hemsida som jag hoppas bli klar med snart!

Imorgon kväll ska jag på möte med hyresvärden igen och skriva kontrakt, spännande! Jag vill börja inreda mitt lilla kontor så snart som möjligt! 😀