Yihoooo!! :party:
Jag var med i en tävling på nätet för någon vecka sedan och idag fick jag veta att jag vunnit!

Såhär såg tävlingen ut på bloggen ROOM & serve.

Jag svarade såhär;

1. Persikogrenarna, Art.nr. 298326 skulle jag vilja ha.
2. Till hösten ska vi göra om 9-åriga dotterns rum. Vi ska byta golv, tapetsera, köpa nya möbler mm. Eftersom vi bor i hyreslägenhet kan vi inte göra riktigt allt vi vill, men för att hon ska få ett riktigt fint tjej rum vore det fint med rosa persikogrenar. Lite lagom romantiskt och tjejigt.
De skulle nog sitta vid sängen, precis som på bilden.

Det skulle bli så himla fint!
/Kram Saija

Och jag vann!! 🙂 Så om ett par veckor kommer persikogrenarna ner i brevlådan här hemma och då ska det bli ÄNNU roligare att börja fixa Paulinas rum!
(Persikogrenarna ser ni i mitten högst upp på bilden)

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry