Japp, jag slängde bort den gamla wordpressinstallationen och i med en ny fräsch. Passade på att byta tema med.
Den nya är inte klar än på långa vägar men jag tar lite pö om pö…

Jag var på väg att formatera om datorn med, men det kanske inte behövs.
Det visade sig nämligen att det varken var min wordpress, Firefox eller min dator som gjorde så att admin-sidan gick segt, problemet ligger hos mitt webbhotell och jag hoppas att de snart kan få det fixat för det stör hemskt mycket.

Jag har rensat, massor! I stort sett allt innehåll på datorn har flyttats till den externa disken och ska gås igenom, hemsidan ska bantas ner lite, jag har gått igenom alla mina favoriter… och mer blir det.

Idag tänkte jag faktiskt vara med i EFIT, om jag nu kommer ihåg… Risken finns att vi inte gör något speciellt alls idag, bara slappar precis som igår, men det kan ju vara trevligt det med…
Har man semester så har man! 😉

Jonas pappa kom och hälsade på en sväng igår och med sig hade han Elmer såklart. Jonas och han stack iväg och köpte ett cykeldäck + slang till Benjamins cykel, så nu kan han äntligen cykla igen!

Benjamin och en kompis skulle sova i tält inatt… Det regnade och kvart över fyra inatt kom de hem. Pigga och glada men blöta…!
De trodde att de skulle ut igen men icke!!! De fick vackert gå och lägga sig i Simons säng och sova några timmar.

Vi har verkligen vänt på dygnet här hemma! :shocked:
Jag dricker alldeles för mycket kaffe på dagarna och kvällarna så jag kan inte sova på nätterna. Inatt var klockan halv fem innan vi äntligen la oss. Sen sover vi bort halva dagen. Idag klev jag upp klockan elva. Aja, som sagt… semester! 😀

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry