Jag hade nästan glömt hur det känns att ha ett riktigt skov av fibron. 😖
Även fast jag jobbat mycket den senaste tiden så har jag ändå mått över förväntan bra. Visst har jag värk dagligen men det har jag lärt mig leva med och den har inte varit jättejobbig, mer som en molande känsla.

Men igår slog värken till med full kraft och jag tog mig knappt ur soffan på hela dagen.
Jag unnade mig att bara vara, tog bara reda på det som absolut behövdes och snabbrastade vovven några gånger under dagen, resten av tiden ägnade jag åt tv-tittande.

Idag vaknade jag med migrän, så typiskt, men efter några tabletter och frisk luft s blev det faktiskt bättre och även kroppen har mått bättre idag. Jag har tvättat 4 maskiner tvätt, bytt lakan och småpysslat men mest tagit det lugnt.

Tog en sväng uppe på berget med Daniel och tänkte att han skulle få springa av sig men jag insåg ganska snart att det var alldeles för mycket folk som var ute och gick så det mest kopplad promenad.

Nu ska jag fortsätta att rensa bloggen. Paulina ska iväg en stund och jag blir ensam hemma.
Imorgon blir det tidig väckning igen, även för Paulina och vi kommer att kunna ta samma buss resten av veckan då hon går sin utbildning, sen får vi se hur hennes arbetstider blir.

Vi funderar för fullt på hur vi ska lyckas lösa rastningen av Daniel… Det blir väldigt långa ensamma dagar för honom nu och jag vet inte riktigt hur vi ska lösa det… 😐

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry