Jag skrev om det för någon vecka sedan, om mitt hår, och hur less jag var på det.
Jag hade några olika förslag på hur jag kunde göra och jag har försökt ha tålamod och spara ut det men nää, det såg verkligen inte klokt ut med en 2-centimeters utväxtrand från kolsvart till ljusgrått!

Så idag gjorde jag det, jag rakade av skiten!

Det känns jättekonstigt och jag blir livrädd när jag råkar se mig själv i spegeln, haha, men jäklar så skönt det är! Jag ser väl inte direkt ut som jag skulle vilja men äh, det är bara hår och det växer ju ut så småningom och det känns ändå skönt med en nystart. Ny färg, min egen färg, och dessutom helt oförstört av åratals av färgningar!

Jag längtar tills det blir lite längre, dels så att jag först och främst kan raka bort ytterligare någon millimeter där det fortfarande skiftar i lite svart, och dels så att jag kan använda mig av gele och göra någon slags kortare frisyr, ungefär som nedan.

Sedan är tanken att det ska sparas ut ännu längre så klart och det blir spännade eftersom jag alltid haft väldigt tjockt hår och det kan se hur kul ut som helst när det blir typ 3-5 centimeter. Kommer jag att se ut som en monchichi???

 

 

 

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry