Imorse ringde jag till BUP i Falun för att få tid till en utredning på Benjamin. De hänvisade mig till habiliteringen, som i sin tur hänvisade mig tillbaks till BUP! Jag blir tokig!
Ringde upp båda ställena igen, först habiliteringen. De sa att skolan var tvungen att skicka en remiss för att vi skulle få komma dit och göra en utredning, och väntetiden var ca 1 år! Sen pratade jag med BUP igen, men de sa att det var habiliteringen som hade hand om utredningar, men visst kunde jag få tid där om Benjamin mådde jättedåligt.
Jag försökte ringa rektorn i B skola men hon var borta i en vecka, så nu kan jag bara vänta.
Skolan gör ingenting åt Benjamins situation eftersom han inte har en färdig utredning, och jag kan inte söka vårdbidrag heller! Alltså måste jag nu söka heltidsjobb trots att B egentligen inte klarar av fritids på eftermiddagarna, för annars klarar vi oss inte ekonomiskt! Jag bli sååå trött!
Nu är det bara vänta som gäller….

Har en tid åt Paulina på Falu lasarett, pga hennes allergier. Vi har väntat i 6 månader nu, och jag antar att vi kommer att få vänta lika länge till!
Hon är 5 1/2 år gammal och bajsar fortfarande på sig. Utredningar har gjorts tidigare men ingen hittar något fel, de säger bara att hon är sen, men det tror inte jag på! Hon gjorde allergitester (pricktester) när hon var ca 1 år och de visade att hon var allergisk mot pälsdjur och mjölk. Jag kan tänka mig att hon har andra allergier också, så jag vill ta nya tester, men det ska man alltså behöva vänta i 1 år för!??
Tänk om hon inte tål något, som vi sen stoppar i henne dagligen? Inte konstigt att hon då blir dålig i magen!
Det kanske är så att hon är sen, men ska man inte utesluta andra orsaker först? Jag tycker det iallafall!

Var hos frissan med Simon imorse och han blev INTE alls nöjd! Men det hade jag inte väntat mig heller i och för sig, han har ju varit emot klippningen hela tiden. Gjorde jag fel som “tvingade/pressade” honom?
Jag tycker iallafall att han blev jättefin! Jag sa till honom att vi kunde köpa lite vax så att han kan fixa till håret varje dag som han vill, men det dög inte. Han bara gnällde och tjurade och det känns så otacksamt eftersom vi egentligen inte alls hade råd med den här klippningen. Jag sa till honom att han kunde gå och köpa sig en mössa då, men då sa han att han skulle ta sin månadspeng och köpa en peruk för! Ha ha, ja får se vad han tycker på eftermiddan, beror säkert en del på vad kompisarna i skolan sagt, och tjejen!

Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt ett tag innan pojkarna kommer hem från skolan. Jonas och Paulina åkte precis till Ludvika med Kenta och hans dotter, de skulle fixa Kentas X-box. Så nu är det riktigt lugnt och skönt här hemma.

Imorse var elektrikern hit och fixade elementen, får känna mig glad över det iallafall!
Vi hade 2 grader för kallt här hemma, men nu är elementen lite varmare så snart är vi väl uppe i rätt gradantal.

Du vet att du är en E-mailmissbrukare när…

– Du vaknar klockan tre för att gå på toa och stannar för att
kolla din mail på vägen tillbaka till sängen.

– Du stänger av ditt modem och får den hemska känslan av att du har
dragit ut sladden på någon du älskar.

– Du skrattar åt folk som har 28800-bps modem.

– Du börjar använda “smilisar” i din vanliga post.

– Din hårddisk kraschar. Du har inte loggat in på två timmar.
Det börjar rycka i dig. Du plockar upp telefonen och ringer ditt
modempoolsnummer. Du försöker nynna för att kommunicera med ditt
modem – och du lyckas.

– Du börjar presentera dig som “Bengt punkt svensson at swipnet punkt se”.

– Alla dina kompisar har ett @ i sitt namn.

– Du kollar din mail. Den säger “inga nya meddelanden”. Så du kollar igen.

– Du vet inte vilket kön tre av dina närmaste kompisar har, för de har
neutrala namn och du har inte brytt dig om att kolla.

– Du börjar luta huvudet i sidled för att le.

Ha en bra dag allihopa!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry