Söndag… Åhh jag hade behövt ännu en dag ledigt!

Idag ska jag hinna med massor. Städa, blogga, mitt “veckospa”, måla naglarna och ja, som ni kan se, FÄRGA HÅRET! 😳
Ja, vad tusan hände???
Jag och mina idéer kan man väl sammanfatta det med… Tänkte att det vore snyggt med en orange ton i håret.
Ehhh….???
Men, nu får jag ju en bra anledning till att färga det svart igen 😜 Jag har saknat det svarta enormt de sista månaderna men ändå dragit mig för att färga. Jag vill ju inte behöva raka av det nu igen liksom bara för att jag är impulsiv. (Nä då går jag och blir en pumpa istället!? Nåja, det är ju Halloween snart!)
Det är nog så, jag trivs bäst i svart och jag får väl helt enkelt ta att det är skitjobbigt med utväxten och att jag måste färga det minst var 10:e dag.

Jag har länge önskat att det fanns mindre förpackningar med färg, tänk er alla som bara behöver färga utväxten men ändå måste öppna en hel förpackning med hårfärg, så himla onödigt! 
Igår hittade jag en förpackning med färg som man kan dela upp så en förpackning borde räcka 2 gånger för min del. Den kostade 44 kr på “Normal” och det innebär ju att jag skulle klara mig på ca 2 förpackningar i månaden (4 färgningar). Toppen!

Jag klippte mig igår också. Alltså, jag vet nog ingen som har så mycket hår som jag. Jag vet att många vill byta med mig men nää, det är inte alls kul att ha så tjockt hår som jag. Det blir som en tjock matta på huvudet!
Jo jag vill spara ut håret, iallafall en del, men jag har insett att jag inte kan spara allt samtidigt. Så nu rakade jag sidorna igen och får vänta på att längden uppepå blir lite längre innan jag ger mig på att spara resten också.

Passade samtidigt på att köra ett varv med urtunningssaxen och wow vilken skillnad det blev! Så mycket skönare för huvudet och mycket lättare att “styla”.

Nää, dags att ta tag i dagen om jag ska hinna med något vettigt.
Jag vill gärna hinna ut en vända och fota också och jag borde ta mig till Ica i Slätta för att hämta ett paket med hundmat.

Men först, frukost framför Youtube.

Förresten, följer ni någon på Youtube?
Jag har liksom aldrig riktigt fastnat för Youtube trots att jag har en dotter som följer typ allt och alla.
Men, nu följer jag 2 personer, Therese Lindgren och Familjen Torsgården (förutom alla andra kanaler som innehåller fototips mm)
Therese humor älskar jag och jag tycker att det är lättsamt innehåll, hon är en härlig människa!
Och familjen Torsgården, vem vill inte bo så där och kunna leva på sina digitala medier? En massa djur i ett hus på landet, underbart!

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry