Vi har hittat en fästing på Clara!!! :shock::dead:

Uähhh! Det är första gången någon av våra hundar får en fästing, och Clara är ändå äldst med sina 4 år!
Så det kanske inte är så konstigt, men eftersom de aldrig haft någon tidigare så blev det lite av en chock. Hur fasiken gör man för att få bort äcklet? Leta, leta, leta efter en fästingplockare här hemma, för jag tar INTE i den med fingrarna!
Till sist hittade vi en plockare i magväskan med förstahjälpensaker från Royal Canin. Jag försökte först men höll på att spy så Jonas fick ta över.
Sen brändes den ihjäl, den lilla skiten! 👿

Kanske dags att ta hem några fästinghalsband från jobbet…?

Igår jobbade jag och jag hann inte mer än hem innan jag hade tjatandes barn kring fötterna.
-Vi vill åka och bada!
Jag tyckte att vi kunde göra det idag istället eftersom jag var trött efter jobbet, men det tyckte (såklart) inte dom, så det slutade med att vi slängde oss på mopparna och drog iväg.

Till ett mysigt badställe som heter Stångtjärn

Galen Benjamin hjular i från bryggan

På andra sidan sjön…

En mås som knatade runt på stranden

Jonas testade macrofunktionen på min kamera och fotade mina älskade tofflor

Kanske tur att vi badade igår eftersom vädret idag inte har varit det bästa. Åskoväder, regn och blåst, men mellan varven solsken och fint ändå, skumt!

Jonas och jag var nyss på en promenad med vovvarna.
Stötte på hundratals grodbebisar! Det fullständigt vimlade av dem på gångvägen där vi gick och jag vet inte hur många vi trampade ihjäl trots att vi hoppade runt som små tokar för att undvika dem. Såå små och så söta!

Nu ska jag lägga mig i sängen och slappa och glo på tv en stund innan det är sovadags. Äta lite soltorkade tomater, nya favoriten!
Ska jobba onsdag-lördag så hör ni inget av mig på ett tag så vet ni att jag är halvdöd :dead:

Vi äger numera en popcornmaskin!
På Lidl sålde de billiga popcornmaskiner, för endast 99:- kan vi undvika brand här hemma! :upsidedown: För någon månad sen när vi kom hem hade nämligen våra 3 barn försökt sig på att poppa popcorn för egen hand. Alltså riktiga popcorn i kastrull med stekhet olja!
Det slutade med en rökfylld lägenhet, trapphus och sönderbränd kastrull.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry