Gomorron!
Känner mig lite halvkrasslig… täppt i nosen och ont i halsen. Har mått så här i snart en vecka, så nu tycker jag att det antingen kan gå över eller bryta ut ordentligt, så att det sen kan gå över, för det här “mellanläget” är inge kul alls!

Igår kväll kom Simon hem från sin pappa i Stockholm och som vanligt hade han haft en jättebra helg! Han hade träffat sin farmor och de hade blivit riktiga polare! 🙂
Imorse ringde hon nämligen och sa att hon gärna ville ha Simon 1 vecka i sommar! *OJ!* (Har inte haft någon kontakt med henne på 10 år!) De skulle ut och spela minigolf, gå på Gröna Lund mm, och hon ska tom skicka upp pengar till hans bussbiljett!
Det känns skojigt! Fick beröm av Ronny, Simons pappa, i telefon igår, för att jag lyckats så bra med Simon! Blir såklart jätteglad över att höra att han sköter sig exemplariskt när han är borta! (Hmmm, ja för här hemma är han inte alltid en guldgosse ska ni veta! 🙂

Japp, nu har vi provat på att vara schäferägare och jag kan ju bara säga att jag ALDRIG skulle skaffa mig en schäfer! Nä, alldeles för stor hund för min smak… Jag trivs såååå bra med mina små pappisar! 🙂
Fast…. visst var de goa, de små marodörerna! 12 veckor och JÄTTESTORA (tycker jag…), och fulla av en massa bus och energi! Ska man ha så stora hundar så ska man definitivt bo i villa så att de kan få vara ute!

Idag började Jonas sitt nya jobb, så kl fem imorse steg han upp och åkte 6 mil till Ludvika! Får se när han kommer hem idag… Stackaren, snacka om att han kommer att vara helt slut!

Jag har inte hört ifrån Jula ännu. Varje dag som går är en jobbig väntan och jag letar efter negativa besked i posten. Om jag inte får jobb skickar de ett brev, annars ringer de. Försöker att inte tänka på det eftersom jag skulle bli så besviken om jag inte fick jobb, men samtidigt kan jag liksom inte helt “stänga av”! Skitjobbigt! Hoppas att veckorna går fort nu… Vill ju iallafall ha ett besked snart, oavsett vad det blir!

Imorgon ska Simon åka på dagkollo! Han åker buss själv härifrån och sen blir det en kortare båtresa innan de är framme på Hellmansö. Hela dagen är de där innan det är dags för hemresa, och de kan göra en massa roliga saker som frisbeegolf, fotboll, basket, mjuktennis, bad, fiske, paddla kanot, tipspromenader, rep- och hinderbanor och mkt annat! Det kostar ingenting 🙂 att vara där, men de ska ha matsäck med sig. I tre veckor har de kolloverksamhet ute på ön, så jag hoppas att Simon ska trivas där!

Nu ska jag fortsätta gå igenom hemsidan….
Hoppas solen skiner på Er!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry