Man är tydligen inte värd något om man inte bloggar VARJE dag…. 😮 så det är väl bäst att jag skriver några rader då, bara därför.

Skoja bara Lisi! 😉

Nä, det är helt enkelt så att orken är på gränsen till slut här just nu… Tiden går åt till att jobba, både på DM och hemma med hemsidesjobb, och den lilla tid som finns kvar ägnas åt hemmet och alla måsten.
Men det lugnar nog ner sig snart tror jag…

Annars har det inte hänt något speciellt här hemma, inte vad jag minns iallafall :down: Jo, jag har ju köpt mig en palm handdator igen! Fast den här gången en enkel variant utan telefon i. Jag behöver bara almanacksdelen, telefon-adresslistan, memos och att-göra-listan. Älskar Palms produkter! :hjartan:

Åhh, en sån här skulle jag vilja ha – snacka om fin!
Men den finns inte i Sverige och det finns inga planer på att den ska komma hit heller. 🙁

ALLA ska åka utomlands!! Jo, precis alla utom jag!
Nä inte riktigt kanske, men många iallafall och det är ORÄTTVIST! Jonas föräldrar åker imorgon, Paulinas bästa kompis är på Kanarieöarna, Elin på jobbet ska också åka…
Jag vill också!!
Vad skönt det vore med lite värme, och ljus! Jag lider av ljusbrist! 😥
Jag längtar till våren!!!

Nä, nu ska jag jobba vidare… Ha det bra så länge!