Skrev jättelångt i dagboken igår, men så hängde sig hela datorn och jag hade ju såklart inte sparat på ett tag, så ALLT försvann! Suck!
Jag orkade inte skriva om allt igen, så jag tar det idag istället.

Har ni läst min mosters dagbok från den 2 september?
Jag gjorde iallafall det och det fick mig att fundera lite. Jag älskar att läsa andras dagböcker, och speciellt när de är personliga och/eller “roligt” skrivna. Min är varken eller!
Jag har så svårt att skriva öppet om mina känslor och tankar, så det blir mest “det här gjorde vi idag, barnen sa så här och jag har köpt det här”. Urtrist! Skulle verkligen vilja börja skriva mer personligt, men hur? Vad ska jag skriva om?

Då slog det mig!
Jag skulle behöva ett “tema” att skriva om. Alltså ett “ämne” som man kan fördjupa sig i litegrann, som får en att tänka efter.
Gärna något som berör de flesta. Och tänk om flera kunde skriva om samma sak i sina dagböcker eller liknande? Vore inte det rätt kul???
Man behöver ju inte ha ett nytt “ämne” varje dag eller ens varje vecka, utan någon gång då och då, ungefär som EFIT.
Då kan man skriva lite då och då, allt eftersom man funderar. Tycker ni att det låter helt knäppt?

Jag vill nämligen få igång mitt skrivande och jag vill lära mig skriva!
Men här går dagarna på som vanligt och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om i dagboken.
Jaa, det var bara en fundering… Har ni några tips så hojta gärna till i gästboken!

Annars har det inte hänt mycket idag. Jonas var iväg och jobbade med Kenta en stund på morgonen, och jag passade på att röja lite här hemma. På eftermiddan gick vi ner till fotbollsplanen med barnen och vovvarna och roade oss en stund. Barnen med en fotboll och vovvarna med en tennisboll. Sen… Hem och lagade mat, tog hand om disk, la griniga barn, pratade i telefon med Ulla och mamma, slösurfade lite… och nu uppdaterat dagboken.
Roligare än så är det inte…!
Ooops! Nu måste jag spara! Sådär ja, man vet aldrig när datorn får sig en knäpp!

Svammel… Hur som helst, ha en fortsatt bra kväll!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry