Idag blev det tidig väckning eftersom både Benjamin och Paulina skulle ha friluftsdag med skolan och matsäck skulle fixas. Det blev en pastasallad med salami, ost och grönsallad i.

Paulina skulle åka skridskor och sen skulle hon bowla för första gången. Benjamin hade valt slalom så igår kväll efter hans basketträning fick Jonas och han gå upp på vinden och leta slalomutrustning.
Tänk, vi städar på vinden VARJE år, ändå hittar vi ingenting på grund av oredan där uppe!

Jag har varit “ledig” idag. Jobbade lite på förmiddagen och sen la jag mig i sängen för att vila eftersom jag hade en sån frossa, och somnade då såklart.
Är konstant trött och har ont i hela kroppen, i musklerna och lederna. Fingrarna (och höfterna) är värst och idag ringde jag faktiskt till läkaren för en tid. Nu har jag mått så här i över en månad och det vänder inte, snarare tvärtom, så jag bör väl kolla upp det. Känns som om kroppen är otroligt trött, svårt att förklara.
Jobbar heldag imorgon och jag fasar alltid för de dagarna då jag får extra ont och blir så trött.

Med posten idag fick jag hem en hel kartong med nya Listerine. En stor flaska till mig och ett gäng småflaskor som prov att dela ut.
Ska bli kul att testa.

Jag har även blivit inbjuden att delta i ett tv-program men jag vet inte riktigt hur jag ska göra än. Jag är ju rätt blyg av mig och att prata i tv är väl kanske inte riktigt min grej.
Berättar (kanske) vad det är när jag väl bestämt mig.

Lagade kycklinggryta med ris till middag och hann slänga i mig lite innan jag fick hjälpa Paulina med frisyren. Hon skulle på disco i skolan. Kort därefter blev jag upphämtad av Sandra och vi åkte till jobbet och sen till Scandic i Borlänge för en Royal Canin-utbildning.

Kom nyligen hem och fick ett tråkigt besked av min mamma. 😥
Tänker på er!

Nu ska jag SOVA… :yawn: