I fredags var jag och klippte mig och det var såå skönt!
Skönt att äntligen (efter 1,5 år) att bli av med allt det slitna! Klippte bort över en decimeter och klippte upp det ganska rejält. Ångrade att jag klippte av mig min långa lugg för nån vecka sen för frisyren hade nog blivit snyggare med längre lugg, men nu får den vara kort tills den vuxit ut en bit igen.

 

Bakifrån…

Tänkte bjuda på några foton från mässhelgen också… det blev inte så många foton tagna tyvärr…

Elon i bilen på vägen till Stockholm…

Och Sandra med bebismaggen… :tongue:

Äntligen framme!

Fint planterat

Möter vår säljare från Dogman, Jocke

Infra City

Trött Magnus sitter och slappar i en massagestol

Milla, Therese (Eukanuba-säljaren) och Sandra

Chefen sitter och fyller i beställningen av våra arbetskläder

Camilla fick vara provdocka och här testar hon en kofta vi ska få

Vi fick med oss ett smakprov från mässan!

Lurade! Haha!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry