Vad är en riktig sommarfrukost för dig?
Eftersom jag älskar jordgubbar och kan äta det till både frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat så lär ju svaret bli –
Jordgubbar! 🍓🍓🍓

Vad är något du gör på sommaren men aldrig annars?
Solar? Fast jag fuskar ju ibland och solar solarium. Promenerar gör jag också mer sommartid. Jag kan gärna vara ute och gå på våren och hösten också men helst inte på vintern, jag hatar när det är halt!

Är du en fisk bland vågor eller håller dig på land?
Både och men jag gillar att bada! Kombinationen av att bada och sedan ligga i solen och torka är fantastisk!

Har du någon gång varit turist i din egen stad?
Ja precis när vi flyttade hit till Falun. Då tvingade jag bland annat ner familjen i Falu Gruva, just för att barnen inte skulle känna sig utanför eftersom jag misstänkte att alla andra barn i Falun varit där. Det visade sig att det hade de inte alls! 🙄

Jag har även visat runt ett gäng från PT Cruiserklubben då vi hade en träff i Falun och då fick jag turista i min egen stad.

Vad ser du fram emot mest med den här sommaren?
Jag jobbar ju mest men om några veckor har jag iallafall två veckors semester och då ser jag fram emot en tripp till Stockholm för att hälsa på min äldsta son Simon.
Annars längtar jag till hösten och min resa till Turkiet som väntar.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1