Bilden ovan: Igår var vi på AW och det var inget jag ursäktade mig ifrån och det är jag glad för.

Vad hade du för ursäkt sist du hoppade över ett socialt sammanhang?
Jag minns inte när det kan ha varit men ursäkterna var nog antingen att jag inte hade råd eller att jag var för trött. Det är lite standard, inte för att jag inte vill utan just för att det mesta kostar pengar eller ork.

Vad var din ursäkt senaste gången du kom sent till någonting?
Jag kommer i stort sett aldrig för sent och gör jag det så brukar jag vara ärlig om varför. Senaste gången jag kom sent till jobbet var det pga ett migränanfall, då väntade jag hemma på att värktabletten skulle börja verka. Har jag migrän och ska sitta på bussen i nästan en timme blir jag ofta illamående.

Vad är något du önskar du kunde bli ursäktad från just nu?
Att kliva upp halv sex varje morgon? Och städningen som väntar hemma….

Vilken ursäkt har någon gett dig på sistone?
Ingen vad jag kan komma på.

Vilken är den sämsta ursäkten du använt dig av i någon situation?
När jag var yngre och kom för sent till lektionerna i skolan hade jag nog en massa dåliga ursäkter på lager men nu för tiden är jag som sagt ärlig.

 

Var med hos Elisa du också >>>

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2