Försöker att få ner några rader innan sambon vaknar och ska påbörja operation omformatering!
Det blir nog en heldag framför datorn idag, bara några vovvepromenader emellanåt.

Jag längtar tills jag får besked från B-one, åh vad härligt att få lite mer utrymme! Hur det ska gå att flytta över allt vet jag inte, men det löser sig säkert. Min sida ska nog inte göras om nämnvärt, men däremot ska vovvarnas sida och pysselsidan göras om lite.
Så snart blir det ny adress!!! Håll utkik!

Borde ta en sväng upp på vinden nån dag i veckan och gå igenom alla vinterkläder. Har noll koll på vad som redan finns och vad som behövs införskaffas inför vintern. Jag tror att både Simon och Benjamin har skidset som de fortfarande kan ha, men det är nog värre med Paulina. Skor behöver de ju allihop, och vantar, handskar mm.

I eftermiddag ska jag skriva ett personligt brev, som sen ska skrivas ut i en massa ex, för jag har bestämt mig för att imorgon bitti åka in till stan och söka jobb. Jag ska springa in i varenda butik och lämna mitt brev och presentera mig! De kanske behöver extrapersonal eller vikarier någonstans? Jag är hemma hela tiden ändå, så jag kan ju hoppa in i stort sett när som helst!
Problemet blir om Jonas får jobbet i Sthlm, för då kan ju inte jag jobba kvällar. Och det blir inte så kul att jobba helger heller, eftersom det är de två dagarna vi hinner ses hela familjen. Ja skit samma just nu, ut och söka ska jag iallafall!

Nä, nu ska jag ta och väcka Jonas så att vi kommer nånvart med datorn. Vill få den klar, NU!
Får se när jag skriver igen, förhoppningsvis redan ikväll!

Imorgon är det EFIT, första gången för mig, kul!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry