Nu har det gått ett år sedan ganska precis som jag rakade av mig allt hår! Tänk att jag vågade!

Såhär såg jag ut innan jag tog steget och när man ser bilderna förstår man ju varför jag gjorde det 😅

Tyvärr tog det inte många månader innan jag färgade det svart igen och nu kämpar jag med att försöka spara ut det. Jag har en sån där skitjobbig “mellanlängd” just nu och det går liksom inte att göra nåt vettigt alls med mitt hår. Eftersom jag dessutom har tjockt hår så är det ännu svårare att få ordning på det, därav har jag allt som oftast dreads i.
Det är så himla skönt då jag slipper tänka på att fixa håret, jag ser likadan ut när jag kliver upp på morgonen som på kvällen när jag lägger mig.

Däremot så kan jag inte ha i dreadsen så länge åt gången, jag brukar klara 2-3 veckor. Sen behöver jag ta ur dem, tvätta håret ordentligt (Jo man tvättar självklart håret med dredsen i också!) och färga håret. Sen får Paulina kämpa med att sätta tillbaks dem igen och det tar sisådär 3-4 timmar. 😮

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2