Idag kom de äntligen och lagade vår diskmaskin – Yippie! Såå skönt att få slippa diska för hand, för jösses så mycket disk det blir på 1 dygn!

Paulina har mått mycket bättre idag. Inatt var hon stekhet, men imorse helt feberfri och hon har varit pigg hela dagen, så inte vet jag vad det var!? Skönt iallafall att hon mår bättre…

Åkte in till stan på eftermiddan och fixade ett lånekort på biblioteket, och då var jag ju tvungen att använda det också. Lånade bla “Kvinna eller försvinna”, en bok av Anna-Lena Brundin, har ingen aning om vad det är…?
Lånade även 2 böcker om ADHD, “Familj med särskilda behov” och “En riktig Emil”. Har en egen bok som heter “Barn som märks” men jag tycker inte om den, för mycket fakta och för lite egna erfarenheter.
Och så blev det 2 skräckböcker och en bok om hemsidesbyggande “Att göra en hemsida”, alltid kan man få några förslag på förbättringar!

Var in på Lidl också och köpte en stor, jättemjuk fleecefilt som jag ska ha i soffan i vinter.
Eller nja, jag måste nog packa upp den ganska snart eftersom vi har det ganska kallt här inne nu när inte elementen funkar. Hoppas att elektrikern kommer snart och tittar, och HOPPAS att han kan komma på vad det är för fel för nu börjar det faktiskt bli kallt ute och det påverkar ju inomhusvärmen också. Vi har endast 1 element som funkar, det i badrummet!

Har jätteont i magen, men jag vill inte äta värktabletter för mensvärk (räcker med dom jag knaprar pga migränen), så det är bara att stå ut i några dagar till. Borde gå över snart…

Nu ska jag fortsätta med mina photoshopstudier!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry