Igår när jag gick in en vända på Kupolen på lunchen så såg jag att blomsteraffären säljer “gårdagens” buketter för bara 20 kronor. Jag har alltid velat ha som i de fina hemmen där det alltid finns färska fina blommor men vem har råd med det?
Men nu unnade jag mig en bukett på vägen hem från jobbet (köpte en åt Paulina också). 2 fina buketter för mindre än vad ett ciggpaket skulle kostat mig. Det gäller att kunna unna sig de små sakerna som gör den här sluta-röka-resan värt det.
Drömmen är att kunna köpa en bukett i veckan eller så sen framåt hösten, och ha ståendes i hallen. Välkomnande och lite färgglatt i mitt annars ganska färglösa hem. 😀

Sen sprang jag på luftmadrassuppdrag!
Jag köpte ju en madrass (att bada med) för någon månad sen men det vore så skönt om Paulina och jag hade en varsin att ligga och slappa på i vattnet. Googlade runt på varenda butik i Kupolen som jag kunde tänka mig hade en men de var slut överallt!
Jag tyckte att Paulina skulle köpa en snygg “uppblåsbar pojkvän” istället och ta med till badet. Visst måste man kunna ligga på den där och flyta?? 🤪😂

Nää, men chansade iallafall och smet in på BR Leksaker och frågade en tjej i kassan om de inte hade kvar någon stackars madrass på lagret eller så…?
Hon skakade på huvudet och sa att det varit en enorm efterfrågan på alla badsaker (otippat!) men sen kom hon på att jag ju kunde få köpa visningsexet som hängde i taket. Sagt och gjort, hon klättrade upp och plockade ner den och kämpade med att få ur så mycket luft att den gick att få ner i en kasse.

Hann inte mer än hem för att byta om så gick vi ner till det fullsmockade badet och så badade vi i någon timme innan vi gick hem och lagade sen middag. Såå himla skönt!
Sen såg vi den sjukaste konstigaste filmen jag sett i hela mitt liv, jag lägger upp en recension senare så ska ni få se.

Ja denna värme verkar ju fortsätta och jag har min kompis “fläktis” här på jobbet som räddar mitt liv. Min son Simon i Stockholm har inte samma tur. Igår sa han bittert att varenda fläkt i hela Solna var slut, idag var han ännu mer bitter och sa att alla fläktar i hela Stockholm är slut! Tydligen har folk till och med rånat butiker på fläktar! 😬

Otäckt med alla bränder tycker jag, såg på en karta tidigare idag och det var säkert runt 30 skogsbränder runt om i Sverige. Galet!
Här kan ni läsa om aktuellt läge >>>
* För närvarande finns det 75 ärenden som klassificeras som “Brand i terräng”.
* De senaste 24 timmarna har 8 stycken Viktigt Meddelande till Allmänheten (VMA) utfärdats. Av dessa gäller 7 fortfarande. Aldrig tidigare har så många VMA skickats ut under så kort tid.

Det verkar bli ett dopp idag också trots molnen…

Har ni också varmt? Inne och ute?

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry