På måndag börjar jag jobba igen.
Jonas har fortfarande semester men han ska jobba extra på SSAB i Borlänge i en vecka. Det ger oss lite extrapengar så att vi kan ha semester med barnen om några veckor.

Med andra ord kommer vi knappt att vara hemma något och när vi väl kommer hem sent på kvällarna lär vi vara helt slut, så det känns lika bra att städa nu och sen hoppas på att vi kan hålla det snyggt tills vi ska åka på semester.

Jag gick upp i tid idag med, ja klockan tio, men just nu är det tidigt för att vara jag!

Jag satt och jobbade lite framför datorn, gjorde en logga samt en header till en kennel i Nässjö. Tjejen som precis skaffat kennelnamn är dessutom ägare till Djurmagazinet i Nässjö.
Samtidigt satt jag och skrev ihop en guide till en kund, på hur man via Iimage browser laddar upp foton i bloggen. Det är så enkelt för en annan som kan det, men det är lite knepigt att förklara det på ett lättbegripligt sätt.
Jag använde mig av en hel del foton i guiden iallafall så jag hoppas att den blev begriplig.

Igår åkte vi och köpte en ny dator till Benjamin. Hans kraschade ju här om dan.. 🙁
Vi hittade en begagnad till ett bra pris.
Passade även på att köpa ett grafikkort för då kan vi även pussla ihop en dator till Paulina.
Guuud så skönt det ska bli att de har en varsin dator, så slipper vi höra på barnen bråk.

Simon skulle också behöva en ny, hans (min gamla bärbara) ser för hemsk ut. Tangenter fattas (valptänder!) och luckan kan inte stå upp av sig själv utan vi måste ställa något som stöd bakom.
Dessutom fungerar det trådlösa nätverket riktigt dåligt.
De hade flera likadana där vi köpte Benjamins så det kanske blir en till sån så småningom, till Simon. Då kan han koppla in den som Jonas gjort, direkt till tv;n.

Det har alltså varit dataverkstad här sedan igår eftermiddag och hela köket har varit belamrat med datapryttlar. :annoyed:
Snart är Paulinas dator klar och då åker den in i hennes rum.

Benjamins dator har vi redan installerat på hans rum efter att vi städat därinne. Paulina städar och rensar i sitt rum för fullt.
Snart är det riktigt fint här hemma, bara vardagsrummet kvar nu… Slipper iallafall vattna blommorna på altan idag – det spöregnar just nu!

Vi har inte kunnat bada en enda gång under vår semester 🙁 pga vädret. Helt kasst!
Jag hoppas att vädret blir bättre på vår sista semestervecka då vi ska till Liseberg och Trollhättan samt på PT Cruiserträffen.
Men jag antar att vädret blir bättre redan nästa vecka, för då börjar ju jag att jobba! :raisebrow:

Igår tog Paulina nya blodprover på vårdcentralen. De förra testerna visade på en aning för hög ämnesomsättning, vad nu det kan bero på? Men de tyckte att det var bäst att ta nya prover iallafall. Tur att Emlasalva finns!

Nu ska jag äta middag, lasagne – Mums! :thumbsup:

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry