Vaknade klockan åtta med jordens migrän. Fick 2 tabletter av Paulina, hon stack till skolan och jag somnade om med klockan på ringning.
Jo tjena, vaknade av ett ryck tjugo i tio! Klockan tio gick bussen in till stan för att vi skulle hinna på ett möte.

Det blev till att panikväcka Benjamin, ta med kaffet i en mugg och springa till bussen!

Mötet var avklarat på en timme och sen gick vi till Deichmann och köpte skor till Benjamin. De han hade läckte in vatten från flera hål i sulan (jag fattar inte hur han lyckas nöta skorna på bara 2 månader!) och sen sprang vi in på Clas Ohlson och köpte batterier till vågen (-1.5 kg sedan nyår iallafall) och handlade lite på Ica på vägen hem.

Plockade ihop här hemma, rastade vovvar, ringde lite samtal och påbörjade en hemsida.

Paulina är hos en kompis, Benjamin ska gå på bio och både Simon och Jonas sitter och spelar.
Jag är så trött att ögonen går i kors.

Jag är inne i en riktig “trötthetsperiod” just nu. Jag känner mig aldrig riktigt utvilad. Trist som tusan!
Men ändå, fast jag är konstant trött, så kan jag inte somna på kvällarna. Jag kan vara hur trött som helst men hjärnan går på högvarv och kroppen kan inte slappna av. Jag kan ligga och vrida och vända mig i timmar.
Och inte blir det lättare av att jag VET att jag behöver somna för att få mina timmar med sömn innan klockan ringer. Suck…

Jag har förresten beställt en fjärrströmbrytare till kameran idag! Yihoo! :3:
Och ett nytt lite större och snabbare minneskort så nu kan jag låta det på 2GB ligga i kameraväskan som ett extra minneskort.

Jag väntar på att få min vinstkod till Coolstuff och så fort den kommer ska jag göra en beställning på ett stativ (en gorillapod) till kameran, och ett spindelstativ till iPaden.

 

Kalla nypon som jag hittade på gårdagens promenad
 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry