I fredags var vi bjudna till Jonas moster Kickan med familj i Smedjebacken. Vi åkte på förmiddagen och stannade till i Kupolen eftersom jag lovat Paulina att hon skulle få köpa en “dagisnalle”, och såklart ville då Benjamin också ha något så det blev en ambulans med både ljud och blink.
Jonas pappa kom till Smedjebacken och hämtade upp Paulina som skulle sova över där, för första gången. Hon var sååå lycklig!

Jonas och jag åkte till Ludvika för att shoppa lite (hade shoppingabstinens!), men hittade inget utan köpte bara mat till grillningen.
På kvällen kom även Jonas mormor med man och vi grillade och hade en jättetrevlig till mitt i natten. Benjamin var lycklig över att få vara utan syskon ett tag och njöt för fullt när han fick vara uppe till kl ett på natten!

Vi sov över hos Kickan och Båge, skönt att slippa åka hem mitt i natten!

På förmiddan hade vi kommit upp allihopa (jag sist!) och vi åt frukost tillsammans innan Båge och Jonas åkte iväg en sväng. Kickan, jag och barnen gick till hembygdsgården och tittade runt. Benjamin blev väldigt fascinerad av en gubbe som smidde knivar!
Båge och Jonas kom hem och vi gick till Jonas mormor Eva och blev bjudna på fika innan vi tog båten ut på sjön. Vad kul det var att åka båt!
Var lite nervös över hur hundarna skulle reagera, men det gick hur bra som helst! Clara var ganska nyfiken och ville kika, men Elmer var trött och bara la sig vid mina fötter och somnade!

Blev bjudna på middag när vi kom hem igen, och efter vi ätit åkte vi vidare till Snöbyn för att hämta hem Paulina.
Handlade på Ica Maxi på vägen hem, hittade västar till pojkarna, en lila fleeceväst till Paulina, ett par shorts till Jonas och ett par stövlar till mig själv – Kul! Handlade även lite mat…

Kom hem sent, halv elva, så vi la både barnen och oss själva.
Ganska trötta efter en trevlig helg!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry