32 grader… Det är helt galet varmt!
På altanen har vi över 40 grader i skuggan.

Paulina och jag har legat nere vid bojsenbeach nästan hela dagen. Vi var tvungna att kunna bada för att överhuvudtaget kunna vistas utomhus. I vattnet var det jätteskönt, tills man klev upp. 
Vi kunde vara i solen i max 10-15 minuter innan det var dags att hoppa i igen.

Framåt eftermiddagen började jag få huvudvärk så vi gick hem och la oss i soffan, det svalaste stället här hemma. Kollade nyss och vi har 24.6 grader inomhus, det blir kul att se om jag får någon sömn inatt. Önskar att jag hade en fläkt!

Här är en till stackare som tycker att det är varmt. Jag duschar alltid av honom innan vi går ut så han är nedkyld, då kan vi åtminstone gå en promenad på 15-20 minuter innan han måste in.

På tal om varmt.
Igår när jag satt i soffan med datorn i knät tyckte jag att det luktade så konstigt. Sa det till Paulina flera gånger men hon kände inget.
Efter en stund lyfter jag på en soffkudde för att leta efter laddaren till elciggen och känner att kudden är glödhet! Laddaren till datorn (det är som en stor klump) är kokhet och ovanpå låg kudden.
Jag köpte ju laddaren för bara några månader sedan, en kopia på en laddare till Mac, för en original har jag inte råd med. 😟
Nu får jag ladda datorn i korta omgångar så att inte laddaren ska brinna upp! Tur att vi var hemma och att jag satt bredvid!

Nu ska jag hänga lite tvätt och sen ska jag se sista avsnittet av serien “Zoo“.
Som ni kanske har märkt så har jag lagt upp ganska många inlägg på serier jag sett. Mest för att jag vill samla dem i en kategori, precis som jag samlar inlägg på böcker jag läst.
Jag har antagligen inte fått med alla än så det kanske dyker upp fler inlägg.

Kan ni tipsa om någon bra serie? 
Jag får lite lätt panik om jag inte har något att se…

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry