Nu är mitt kennelnamn godkänt och klart! :tongue:

Nu ska jag “bara” betala in avgiften på 2000 spänn (:shock:), sedan kan jag säga att jag har en kennel, efter nästan ett års väntan!

I och för sig ligger vi lågt med aveln just nu, vi har ingen passande tik och några planer på valpköp finns inte inom den närmaste tiden men OM tillfället skulle dyka upp så finns möjligheterna nu iallafall. :smile::smile:

Så fort avgiften är inbetald ska jag köpa mig samma domännamn (och av just den anledningen skriver jag inte här vad kennelnamnet blir, det får ni som inte redan vet veta sen) och bygga en ny sida till vovvarna.

______________________________________________________________

Fick förresten ett nytt hemsidesjobb idag – skoj!

Och så måste jag passa på att tipsa om ett plugin till Firefox. Jag använder mig sällan av RSS eftersom jag vill besöka HELA sidan även när bloggaren bara skrivit ett nytt inlägg. Micke tipsade om Update scanner, ett superenkelt plugin som gör att man ser direkt när någon uppdaterat sin sida.

Instruktioner för hur pluginet funkar finns på Mickes hemsida här ->

______________________________________________________________

Annars då?
Nja, inte är det bra heller, men jag kräks iallafall inte längre! 🙂
Men jag är alldeles matt och orkar inte vara uppe långa stunder. Mår lite illa till och från och har svårt att få i mig något annat än nyponsoppa.
Så jag blir hemma imorgon också. Jag orkar inte stå i en butik en hel dag!
På fredag är jag ledig enligt schema så jag ska vila ut riktigt ordentligt nu och återkomma till jobbet på lördag med nya krafter! 😀

Simon mår bättre men han fick vara hemma idag han också.

Paulina har det jobbigt med astman på nätterna och vaknar i stort sett varje natt av att hon hostar. När hon får astmamedicin blir hon bättre och kan somna om igen, men det tär på henne att aldrig få sova en hel natt!
Tror det har med årstiden att göra, att hon är sämre nu… Kallare ute och fuktigare.

______________________________________________________________

Idag är det EFIT – glöm inte det ni som är med!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry